Oktober 2011 SME Week - Konferanse i det europeiske parlamentet. Spennende å besøke sentrum av Europa og se hvordan de arbeider for å forbedre vilkårene for små og mellomstore bedrifter i Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2010 Kurs - "vedlikehold av hud/lær" og ikke minst det spennende temaet "arbeidsglede" for renholdere fra flere videregående skoler i distriktet. Gjennomført i samarbeid med Hilde og Roger Dyrkorn ved Dyrkorn Renhold.

 

 

 

Oktober 2010  De norske ambassadørene for kvinnelig entrepenørskap i Norge ble sammen med resten av de europeiske kollegene invitert av den europeiske kommisjonen til å være med på en konferanse i Brussel, Belgia.

 

  

 

  

 

 8 mars 2010  I egenskap av å være ambassadør for kvinnelig entrepenørskap i EU programmet "Female Entrepeneurship in Nordic Regions! ble jeg invitert av den norske ambassade i Sofia,  Bulgaria til å holde et innlegg på kvinnedagen der hovedfokuset skulle være kvinnelig gründervirksomhet. Dette var en utrolig hyggelig opplevelse og jeg fikk her sjansen til å hilse på og bli kjent med en rekke spennende mennesker fra både norsk og bulgarsk næringsliv. 

http://www.norvegia.bg/News_and_events/policy/Women-and-economics--celebration-of-the-International-Womens-day-in-Sofia/#top

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2009 Ble jeg utnevnt som en av 8 kvinnelige gründere i Norge til å være med på prosjektet "Female Entrepeneurship Ambassador" i regi av den Europeiske Kommisjonen. Her skal vi fungere som rollemodeller for andre kvinner for å stimulere til at andre kvinner skal tore og ønske å starte egne bedrifter. Nedenfor er bilder fra første samling vi fra Norge var med på - dette var i Stockholm og vi fikk æren av å være inviterte på gallamiddag med Krinprinsesse Victoria som offisiell vert. En fantastisk opplevelse for livet i ærverdige omgivelser og selskap.

http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/promoting-entrepreneurship/women/index_en.htm

 

  

  

 

 

 

Månedens profil i mai 2009 på www.kvinnovasjon.no som grûnder og daglig leder for CleanFurn AS.

 

HSH og NRI som sammen utgjør Godkjent Renholdsbedrift avholder vårens Renholdsforum ombord på "Pearl og Scandinavia", som går fra Oslo til København onsdag 6 mai 2009. Møbeltekstiler - dagsaktuelle råd og tips er Rene Møblers bidrag i denne sammenhengen.


Tilbakemeldinger fra et par av deltakerne:

Tom Rauø, driftssjef Royal Renhold AS

 

"Takk for flott, informativ og innovativ deling av lærdom rundt møbel og tekstilvedlikehold.

Dette var meget fin fremføring med mye innlevelse og entusiasme. Gleder meg til neste fremføring "

 

 Heidi Lill M Oppegaard, direktør HSH Service

 

"Takk for et flott innlegg !"

 

Engasjert av NRI Norsk Renholds Institutt med følgende kurs : Møbler i hud og tekstil - Materiallære og vedlikehold mer informasjon på www.nri-org.com/kursportal.html

 

Filmet reklame / informasjonsfilm om vedlikehold og farging av møbler på oppdrag for Hjemmet Mortensen til bruk på deres forbrukerrettede hjemmeside : http://www.klikk.no/bolig/interior/article453068.ece  http://www.klikk.no/hvordantv/bolig/interior/article456708.ece

 

Foredrag i vedlikehold og problemløsning av hudmøbler på oppdrag fra Teknologisk Institutt på Temadag Gulv 2008 på IBM bygget i Oslo www.teknologisk.no

 

Kurs i materilallære og vedlikehold for husøkonomene i Color Line på Hjortnes i Oslo.


 

Telefon : 40 00 84 46
Telefax : 94 77 58 72

E-post :post@renemobler.no